Predseda KDH označil bláznivé hoaxy Holečkovej za cynizmus. Ficov syn

Poslankyňa Holečková (KDH) najviac agresívne obhajovala korupciu Šimečku. Je to naprosto nepochopiteľné
A neváhala pri tom použiť tie najviac bláznivé nenávistné hoaxy. Na politický boj cynicky zneužila telesne ťažko postihnutého chudáka, ktorý nemá dve nohy a jedno oko.
Strana PS si na až takto šialenú nenávistnú kampaň na obhajobu korupcie Šimečku sama netrúfla, tak na nechutnú špinavú robotu nahovorili Holečkovú v tom období ešte poslankyňu za KDH. Poslankyňa Holečková bola tak hlúpa sliepka, že sa na to nechala nahovoriť a nechala sa takto zneužiť.
Holečková sa snažila zmenšiť korupciu Šimečku tým, že na tlačovke tvrdila, že veď aj Ficov syn sa sám egoisticky obohatil na dotáciách v hodnote 10 tisíc eur. Nedá sa to porovnávať s tým 1,2 milióna eur, ktoré získala Šimečkova rodina v priebehu v posledných troch rokov ale budiš. Neskôr sa ale ukázalo, že sa jednalo o veľmi cynický a zlomyseľný hoax. Syn Roberta Fica nielenže nezískal žiadne dotácie ale vybavil 100% legálne a 100% etické dotácie pre telesne ťažko postihnutého človeka, ktorí robí vrátnika. Túto informáciu Holečková na tlačovke zatajila a tvrdila, že dotácie sú pre Ficovho syna. Ficov syn si za tento dobrý skutok zaslúži pochvalu, že pomohol postihnutému človeku. Na miesto toho zožal kritiku.
                Tiež považujem z hyenizmus, že pro-opozičných médiach nevyšla ani špipka kritiky, že Holečková a strana PS to s hoaxami a nenávisťou už naozaj prehnali. Nielenže sa média voči tomu neohradili ale dokonca s veľkou radosťou tento hoax šírili akoby to bola pravda.
                Po takto cynickom a zúfalom obhajovaní korupcie Šimečku zo strany opozície, už musí docvaknúť aj mentálne zaostalému človeku ktorý má inteligenciu pod 50%, že opozícia nerobí nič iné ako len šíri nenávisť a hoaxy a určite nie je lepšou alternatívou k súčasnej vláde. Bohužiaľ ľudská hlúposť nepozná hraníc, ľudia sú ľahko manipulovateľní a značná časť ľudí bude stále veľmi vášnivo voliť a obhajovať týchto darebákov.
                A poslankyňa Holečková po takomto ponižujúcom trapase kedy sa nechala nedôstojne zneužiť stranou PS by sa sama mala dobrovoľne zdať mandátu poslankyne a od hanby chodiť kanálami.

https://www.youtube.com/watch?v=jFa7RRg5...

upic

Dátum: 28.9.24 14:32

Autor: miloslav8

Dĺžka: 1:29

Krajina: Slovensko 🇸🇰

Kategória: Šokujúce

Tagy:

zobraziť viac ↓