Pokus o lúpež v predajni mobilných telefónov ho takmer stála život (Brazília)

13. júna 2024, Ponta Grossa, Brazília. Mladý muž vo veku 23 rokov utrpel vážne zranenia počas pokusu o lúpež v obchode s mobilnými telefónmi vo štvrtok popoludní. Incident, ktorý sa odohral v Ponta Grossa, Brazília, sa stal virálnym po zverejnení záberov z bezpečnostných kamier.

Na videu je vidieť, ako lúpežník s prilbou na hlave vstupuje do obchodu, kde sa nachádzajú štyria ľudia. Jeden z predavačov ho privítal ako bežného zákazníka, no muž okamžite odhalil svoje úmysly – vytiahol pištoľ a namieril ju na jedného z ľudí za pultom.

V tom momente druhý muž – majiteľ obchodu a brat predavača – tiež vytiahol pištoľ a bez váhania vystrelil päť rán na lúpežníka, pričom ho zasiahol do hlavy, hrudníka, brucha a rúk. Lúpežník bol následne prevezený do Univerzitnej nemocnice Štátnej univerzity v Ponta Grossa v kritickom stave, kde ho stabilizovali. Po prepustení z nemocnice bude premiestnený do verejnej väznice v Ponta Grossa.

29-ročný majiteľ obchodu použil registrovanú zbraň a po výpovedi na polícii bol prepustený. Polícia pátra po ďalších dvoch mužoch, komplicoch, ktorí čakali pred obchodom.

upic

Dátum: 4.7.24 16:41

Autor: mudrlant987

Dĺžka: 0:53

zobraziť viac ↓