Morálny progresívec Erik Baláž vodí turistov mimo turistických chodníkov

Progresívci sú známi svojou pokryteckosťou. Nie je tomu ináč ani v tomto prípade, kedy bol morálny progresívec a ekoterorista Erik Baláž prichytený počas vykonávania svojho biznisu (zážitková turistika) ako vodí turistov mimo vyznačených turistických chodníkov.

Prichytení priamo pri čine⁉️ Tak takto porušuje zákon⁉️- nie je to náhodou Erik Baláž?
To je ten, čo vykrikuje dookola, osočuje a so svojou progresívnou politickou partičkou šíria klamstvá. To je ten, či iných bude kadejako označovať a moralizovať, a sám si zjavne robí čo chce, bez ohľadu na to, čo hovorí zákon.
Podľa dostupných informácií si robí biznis na vodení ľudí mimo turistickych chodníkov. Tento krátky strihnutý segment z videa sa ku mne dostal ako dôkaz (zdroj Filip Kuffa - facebook)
Skupina ľudí, mimo chodníka, kde ich strážca vyzval aby dodržiavali zákon o ochrane prírody a krajiny, a aby sa vrátili späť na chodník. Či dostal pokutu? Neviem. Predpokladám že to vyriešili na mieste.
Nie je tajomstvom, že ponúkajú “zážitkovú turistiku”, avšak robia to bez potrebných súhlasov a výnimiek. Na nete si to môže hocikto overiť. Ak to už odtiaľ nestiahli.
Tak takto nejak sa prezentuje Progresívne Slovensko, jeho podporovatelia.
Všetkých dokola buzerovať a moralizovať, ale oni ako papaláškovia si môžu robiť čo chcú a chodiť krížom krážom po chránených územiach. Je to obyčajná falošná banda.

zobraziť viac ↓